Leuke loopjes

Image

De mooiste loop van de Streek!

De Kloetloop is een loop voor iedereen: joggers, wedstrijdlopers, jong & oud!

Loop mee met de 8 of de 16 kilometer! Voor de jeugd wordt er een Kidsrun georganiseerd waar het parcours deels op de atletiekbaan en deels over de weg zal gaan. De Kloetloop is een hele gezellige en zeer betaalbare loop en al helemaal als je vooraf inschrijft. Dan betaal je maar €5,- i.p.v. €7,-. Inschrijven voor de Kidsrun kan alleen op de dag zelf (€1,-).

Kijk voor meer informatie op onze website: www.kloetloop.nl

Wij zien je graag op 14 april bij de 38e editie van de Kloetloop.

Paasloop Twisk – 21 april 2019

Graag maken we jullie attent op de jaarlijkse Paasloop in Twisk.
De Koninklijke IJsclub “De Schaats” organiseert op 21 april weer de Paasloop. Je kunt kiezen voor 3, 5,5 of 11 km. De 5km wordt daarnaast ook als wandeltocht georganiseerd.

De start is om 11.00 uur bij het Dorpshuis in Twisk.
Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in het Dorpshuis “De Nuwe Skoôl”. De kosten zijn t/m 15 jaar € 4,00, 16 jaar en ouder € 6,00. De wandeltocht kost € 2,00.

Meer informatie vind je hier.

Image

Waterland Halve Marathon, Monnickendam - 26 mei 2019

Zondag 26 mei is het tijd voor de Waterland Halve Marathon! Het is een loop voor iedereen; voor zowel de recreatieve, de sportieve en de jeugdige lopers. De halve marathon start op de atletiekbaan van AV Monnickendam en loopt over de Waterlandse Zeedijk naar 'het Paard van Marken' (de oude vuurtoren van Marken) en weer terug. Na de start verlaten we direct linksaf de atletiekbaan (geen rondje op de baan) en de finish is hier op dezelfde plek dus meteen bij het betreden van de atletiekbaan rechtsaf en nog een kleine eindsprint naar de finish.

Naast de halve marathon is er ook een 10 kilometer, een 5 kilometer en een jeugdloop over 1500 meter.

De inschrijving is geopend en kan via de website van AV Monnickendam.
Kijk voor meer informatie op onze website of facebook.
Wij zien jou graag op 26 mei bij de start van de Waterland Halve Marathon.