Stoomtramloop 2022 opnieuw geannuleerd

webgoforitBlog, Nieuwsbrief, Social Media

De eerste zondag van april was sinds jaren het vaste tijdstip voor het unieke en prachtige evenement De Stoomtramloop.  Als gevolg van de beperkende maatregelen omtrent het Coronavirus heeft Sport Medemblik de afgelopen twee edities 2020 en 2021 moeten aflassen.

Voor 2022 waren we vol goede hoop, echter we hebben gezien de huidige ontwikkelingen opnieuw het besluit moeten nemen de loop te annuleren… De voorbereidingen (vergunning, sponsors zoeken, vrijwilligers vastleggen) voor deze loop vergen veel tijd en de onzekerheden omtrent de regelgeving op het moment van de loop zijn groot.

Het spijt ons oprecht…

Het goede nieuws is dat voor diegenen die zich hadden ingeschreven voor de editie van 2020 geldt dat hun inschrijving gewoon geldig blijft en we gaan ervan uit dat we in 2023 tot weer echt van start zullen gaan!

En NOG een lichtpuntje:

Als bestuur van Medemblik Sport richten we nu onze pijlen op de Enza Vooroeverloop in september 2022. Deze loop hebben we het afgelopen jaar wel succesvol kunnen organiseren en we houden je absoluut op de hoogte!

Blijf gezond en hopelijk tot ziens in Medemblik!!