Hoofdsponsor Toyota Botman

Jeroen LakemanBlog, Social Media

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Peter Botman, ik woon in Medemblik en werk bij Toyota Botman in Zwaag. Toyota is trotse partner van de Olympische en Paralympische spelen en zet zich er volledig voor in om alles uit mensen te halen door de kracht van beweging. 

Ook ons bedrijf sponsort diverse sporters en evenementen. Voor het 17e jaar op rij is Toyota Botman dan ook hoofdsponsor van de Stoomtramloop. De verbinding met Medemblik is heel groot, omdat ons familiebedrijf van 1971 tot 2018 actief is geweest in Medemblik.

Vanaf mei 2018 bedienen we de inwoners van West-Friesland alleen vanuit onze vestiging in Zwaag en in oktober vorig jaar zijn wij overgenomen door Autobedrijven Jacob Schaap. De naam Toyota Botman wordt gewoon gehandhaafd en ook voor de klanten en medewerkers is er weinig veranderd. Service en kwaliteit staan nog steeds voorop bij Toyota Botman. 

Jaren geleden heb ik een paar keer de halve marathon van de Stoomtramloop gelopen. Nu pak ik liever mijn mountainbike. Als het even kan, zal ik aanwezig zijn op 5 april 2020. Ik wens alle deelnemers in ieder geval succes toe bij de voorbereidingen!

Toyota Botman Locals Stoomtramloop