Rabobank West-Friesland

Jeroen LakemanBlog, Nieuwsbrief, Social Media

Vrijwilliger: Marcha Wijdenes
Leeftijd: 46 jaar
Bedrijf: Rabobank
Vestigingsplaats: Noord-Holland-Noord

Je bent van? 
Ik vertegenwoordig Rabobank West-Friesland

Wat doet je bedrijf eigenlijk?
Rabobank is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. De Rabobank is een coöperatie met leden. Dat is onderscheidend ten opzichte van alle andere grote banken in Nederland die beursgenoteerd zijn en aandeelhouders hebben. De Rabobank is primair gericht op het belang van haar leden in hun lokale omgeving.

Wat is jullie verbinding met Medemblik of de Stoomtram?
Rabobank West-Friesland is lokaal verankerd in West-Friesland. Door de betrokkenheid bij diverse activiteiten en lokale initiatieven, weten we wat er speelt in de regio. Ik woon in Opperdoes en de Stoomtram stopt praktisch in mijn achtertuin.

Hoe komt het dat jullie sponsor zijn van de Stoomtramloop? Sinds wanneer zijn jullie sponsor?
We zijn sinds vorig jaar sponsor van de Stroomtramloop. Eerdere jaren zijn we ook al sponsor geweest van de Vooroeverloop. Er wordt binnen Rabobank veel aandacht besteed aan Vitaliteit van medewerkers. Dit in combinatie met de coöperatieve betrokkenheid maakt dat sponsoring van dit soort mooie sportieve evenementen goed bij Rabobank past.

Loop je zelf ook hard?
Nog niet, ik wandel graag langere afstanden (> 20 km.) zoals de FjoerToer Egmond, Bloesemtocht of de Amsterdam City Walk.

Doe je zelf ook mee? Dit jaar niet, als eerste aanzet voor het hardlopen heb ik de Evy app gedownload dus wie weet, volgend jaar!

Als je niet mee doet, kom je kijken? Zeker, het is voor mij niet te missen én ik help als vrijwilliger dus wie weet, tot ziens!

Rabobank West-Friesland Stoomtramloop
Marcha Wijdenes