Univé – Sponsor van de Stoomtramloop!

Jeroen LakemanBlog, Nieuwsbrief, Social Media

Univé is dit jaar opnieuw sponsor van de Stoomtramloop, waarom doet Univé dat? 
Univé is trotse Supporter van Sport. De drijfveer is dat we allemaal zo gezond mogelijk willen blijven. Sport en bewegen helpt daarbij – twee begrippen die Univé Noord-Holland hoog in het vaandel heeft staan. Een mooi, lokaal event als de Stoomtramloop past daar uitstekend bij.

Voor wie Univé niet zo goed kent, wat doen jullie?
Als één van de grootste verzekeraars van Nederland, is Univé ooit opgericht om samen risico’s te delen die je als individu niet kunt dragen. 
Dat is ontstaan toen een aantal agrariërs elkaar wilden helpen stalbranden te voorkomen en brandschade te verzekeren. Dat mooie principe van elkaar helpen vormt nog steeds ons bestaansrecht en zien we dagelijks terug in onze dienstverlening.
Het belangrijkste uitgangspunt is dat Univé Noord-Holland een coöperatie is. We zijn een vereniging zonder winstoogmerk en onze klanten zijn tevens onze leden. 

Hoe kunnen klanten met jullie in contact komen?
Uiteraard via de website, maar we hebben ook Univé-winkels in onder meer Hoorn, Bovenkarspel en Medemblik. Daar is iedereen met verzekeringsvragen welkom! Kom dus gerust een keertje langs. De koffie staat klaar!

Wat is jullie verbinding met Medemblik of de Stoomtram?
Zoals hiervoor al benoemd, heeft Univé een winkel in Medemblik. De stoomtram is ons goed bekend. 
Op 5 april is het Station Opperdoes helemaal Univé, daar zijn we weer aanwezig, daarnaast is er bij de winkel een drinkpost, mét muziek: We zien er nu al naar uit!

Univé wenst iedereen alvast heel veel succes!