Loopgroep Medemblik

Jeroen LakemanBlog, Nieuwsbrief, Social Media

Als je van hardlopen houdt in een prettige sfeer en een mooie omgeving, dan ben je bij Loopgroep Medemblik aan het goede adres. De nadruk ligt bij ons op de groep, op het samen sporten met de stimulans en de gezelligheid die daar bij hoort. Menigeen die zich bij ons aansluit, reageert spontaan met: ‘Ik wist niet dat hardlopen zo leuk was’. En zo hoort het ook te zijn.

Alle trainingen starten vanaf ons ‘clubhuis’, het Stoomtheater van het Nederlands Stoommachinemuseum aan de Oosterdijk 4 in Medemblik. Er is voldoende parkeergelegenheid en je kunt wat spullen opbergen tijdens de training. De trainingen zijn op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend. Op zaterdag kunnen we na de training in het Stoomtheater gezellig even nazitten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kom gerust een keer mee trainen. De eerste 2 trainingen zijn gratis, waarna je kiest of je er mee door wilt gaan.

Vanaf 7 maart beginnen we weer met een nieuwe StartMetLopen.

Voor meer informatie, zie loopgroepmedemblik.nl