Stoomtramavontuur: Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik

Jeroen LakemanBlog, Social Media

Voorjaarsvakantie van 18 t/m 23 februari

Op Stoomtramavontuur is een speurtocht langs alles en iedereen die stoomtrams zo spannend maken. Op Stoomtramavontuur begint met een ontdekkingstocht op en rond tramstation Hoorn. Daarna maak je een korte reis met de stoomtram naar Wognum en terug.

Het Stoomtramavontuur van 2020 heeft een speciaal thema: Vuur & Water, Nu & Later.

Het levende museum laat zien hoe een stoomlocomotief werkt en hoe ervoor wordt gezorgd dat stoomtreinen in de toekomst duurzaam kunnen blijven rijden. Hèt hoogtepunt is het kijkje op de stoomlocomotief. Hier moeten de kolen worden gestookt en verandert water in stoom.

Op Stoomtramavontuur begint om 10.00, 12.00 en 14.00 uur op tramstation Hoorn en duurt plm 2 uur.

Kijk voor prijzen beschikbaarheid op de website van Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik.