fit20 Medemblik, onze nieuwe sponsor!

Jeroen LakemanBlog, Nieuwsbrief, Social Media

Door Marleen Hoksbergen, organisatie Locals Stoomtramloop

In september 2014 ben ik begonnen met hardlopen. Zoals veel lopers ervaarde ook ik dat dit fysiek en mentaal veel voordelen oplevert! Na een paar jaar lopen kreeg ik de behoefte om ook mijn bovenlijf wat sterker te maken. Ik dacht na over krachttraining, totdat ik een item las over fit20 Medemblik “fit in 20 minuten per week”. Eén keer per week 20 minuten trainen, je hoeft je niet om te kleden en je gaat niet zweten, dus douchen is ook niet nodig…. dat klonk te mooi om waar te zijn!

Omdat ik toch wel nieuwsgierig was geworden naar het concept besloot ik het te proberen. Aangezien ik werk op het WFO terrein in Zwaagdijk, waar ook fit20 Medemblik gevestigd is, doe ik dit gewoon even tijdens mijn pauze! Heerlijke afwisseling tijdens een kantoorbaan.

Nu 15 maanden verder moet ik toegeven dat alle beloften zijn waargemaakt. Mijn bovenlijf is sterker en strakker (na je 40e wordt dit toch wel een dingetje). Ik ben sneller geworden met hardlopen, ik voel me sterker tijdens mijn trails en ik heb nagenoeg geen last meer van klachten veroorzaakt door beeldschermwerk (schouders/nek).

Omdat ik persoonlijk vind dat fit20 een goede aanvulling is op de hardloopsport trok ik mijn stoute (hardloop) schoenen aan en vroeg ik of Dustin onze Locals Stoomtramloop wil sponsoren. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.fit20medemblik.nl en maak hier een afspraak voor een proefles. 

*Deelnemers van de Locals Stoomtramloop krijgen met de actie ‘Ren naar fit20’ 2 gratis trainingen bij vermelding op het proefles aanvraagformulier.