Boekhoudburo Westfriesland opnieuw Hoofdsponsor van de Stoomtramloop

Jeroen LakemanBlog, Nieuwsbrief, Social Media

Interview met Arian Blokdijk en Rene Buis van Boekhoudburo Westfriesland

Boekhoudburo Westfriesland is dit jaar opnieuw Hoofdsponsor van de Stoomtramloop, dank daarvoor. Maar waarom hebben jullie dat besloten?
Dat was een vrij gemakkelijk besluit: vorig jaar is het ons uitstekend bevallen. Het was toen een prachtige dag, we waren er de hele dag bij. De vrijwilligers van de Loopgroep Medemblik en, het allerbelangrijkste, de deelnemers waren ook super enthousiast. Bijna iedereen liep in de uitgereikte oranje shirts wat een prachtig plaatje opleverde.

Wat heeft een Boekhoudburo in Hoorn met hardlopen in Medemblik?
Haha, goede vraag! Alles!
Als directie wonen we in Medemblik en Hoorn, het traject van de Stoomtram. We hebben iets met historie en we hebben iets met sponsoring van lokale sport-activiteiten. En onze naam zegt het al: Onze klanten komen echt uit de regio Westfriesland.

En hardlopen?
Allebei op dit moment even niet. Maar de goede voornemens zijn er!

Maar wat doet BWF dan? 
BWF is een kantoor dat vanuit de administratie jaarrekeningen maakt en belastingaangiften doet voor bedrijven. Ook doet BWF de loonadministratie voor bedrijven.

Wat maakt BWF uniek?
BWF bestaat al ruim 40 jaar en daar zijn wij trots op. Dat is door het vertrouwen van onze klanten in ons en onze aanpak ‘Aandacht + Belangstelling = Interesse’ zoals ook op onze vernieuwde website staat.

Komen jullie op 5 april weer kijken?
Uiteraard en 100% zeker! We vonden het vorig jaar prachtig, dus zijn we er weer bij! We hopen dat het weer zo’n succes wordt!