Ondersteun Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik

Jeroen LakemanBlog, Nieuwsbrief, Social Media

Op 5 april is de volgende editie van de Locals Stoomtramloop.

De Locals Stoomtramloop is het bijzondere hardloopevenement in Noord-Hollland. De deelnemers worden vanuit Medemblik, per historische Stoomtram, naar Opperdoes of Twisk gebracht en lopen daarna terug naar Medemblik. De deelnemers lopen 5km of 10km.

De Stoomtram biedt een historische, unieke, reisbeleving aan de deelnemers.

Uiteraard dragen wij, als organisatie van de Locals Stoomtramloop, het Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik een warm hart toe.

De deelnemers van de Locals Stoomtramloop hebben daarom de gelegenheid om bij de inschrijving vrijwillig een bedrag te doneren aan het Museum. Na de loop ontvangt het Museum een cheque van de organisatie.

Neem ook eens een kijkje op de website van Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik.