Inschrijving Stoomtramloop 2020 geopend

Jeroen LakemanBlog, Social Media

Vanaf heden is de inschrijving voor de unieke Stoomtramloop 2020 geopend. Dit evenement wordt gehouden op zondag 5 april. De Stoomtramloop onderscheidt zich van alle andere lopen doordat je met de Stoomtram naar het startpunt reist. Hoe uniek is dit? 

Er is keuze uit twee afstanden, 5 of 10 km. De start van de 5 km vindt plaats bij het station in Opperdoes en de 10 km zal starten vanaf het station in Twisk.

De route wordt gelopen door het mooie Westfriesland en de finish is bij het Stoomtramstation in Medemblik. Ook dit jaar is Locals Grand Café de naamsponsor. Bij Locals Grand Café kun je het startbewijs ophalen en uiteraard is hier gelegenheid voor een lekkere kop koffie of een lunch.

Voor de Stoomtramloop kunnen in totaal 500 deelnemers zich inschrijven want dan zit de stoomtram vol, schrijf je dus snel in.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op onze website www.stoomtramloop.nl

Graag zien wij jullie op zondag 5 april aan de start.