Toyota Botman: Tevreden en trots!

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Hoe kijken jullie terug op de LocalsStoomtramloop?

Wij zijn erg tevreden over de organisatie van de LocalsStoomtramloop.
Fijn dat de dag een succes was, 450 deelnemers meer kon niet, dat is toch geweldig!

Zelf konden we op 7 april niet aanwezig zijn, maar we hebben begrepen dat de deelnemers erg enthousiast waren en daar gaat het natuurlijk om.

Toyota Botman is sponsor van de LocalsStoomtramloop omdat we het belangrijk vinden om sportactiviteiten te steunen. Daarnaast willen we graag zichtbaar in Medemblik blijven, omdat we ons rayon nu uitsluitend vanuit onze vestiging in Zwaag bedienen. 

Maar behalve tevreden zijn we ook trots. We sponsoren de Stoomtramloop al heel lang. We zijn trots dat we er opnieuw aan verbonden zijn. In de editie van 2019 prijkt de naam Toyota Botman op de startnummers én op de achterkant van die prachtige loopshirts. Super mooi!