Wat deelnemers zeggen ll

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Naam: Christa de Lange
Leeftijd: 34
Woonplaats: Medemblik
Afstand: 5km

Ik heb meegedaan met de Stoomtramloop en ik kijk er met heel veel plezier op terug. 

4 maanden terug ben ik bevallen van onze vierde zoon Ruben. Toen ik hoorde van de eerste vernieuwde editie van de stoomtram run in Medemblik twijfelde ik geen seconde om me op te geven. Ik dacht, ik zie wel hoe ver ik kom. Ik heb niet veel getraind na de zwangerschap, een paar keer op de loopband op de sportschool.

De dag zelf was prachtig, mijn man had ik ook opgegeven en vrienden van ons liepen ook mee. Een prachtige dag was het, zon, iedereen in het oranje, een goed georganiseerd evenement en dat gewoon in Medemblik.
We zijn met zijn allen uitgestapt in Opperdoes. Een mooi orkest wat ons toespeelde. Ik ben erg tevreden over de loop geweest, meer om het feit dat ik het op 1 tempo uitgelopen heb. Niet een snelle tijd, maar toch gemiddeld 7.8 km/uur. De hele dag ben ik blij geweest en ik zie het als het opening van het seizoen 🙂 want na deze loop heb ik me nu opgegeven voor de Vooroeverloop 10 km. 

Wat ik zelf minder vond is het wachten in de tram zelf… Maar het mooiste vond ik een mooi stukje Opperdoes, Nederland op zijn mooist.

Volgend jaar doe ik zeker weer mee 🙂 , alleen al om een nieuw record te zetten voor mezelf. 

Groetjes Christa