Interview met Arian Blokdijk en Rene Buis van Boekhoudburo Westfriesland.

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Boekhoudburo Westfriesland is Hoofdsponsor van de LocalsStoomtramloop, zijn jullie wezen kijken? En wat vonden jullie ervan?

Ja zeker! Sterker nog, we zijn bijna de hele dag aanwezig geweest.

Medemblik kleurde op 7 april langzaam oranje. We zagen dat heel veel deelnemers meteen hun loopshirt aantrokken. Heel leuk om te zien. En natuurlijk leuk om te zien dat ons logo op de shirts staat.
We hebben de deelnemers in de stoomtram zien stappen en zien vertrekken. Het was een schitterend gezicht, al die lopers in de tram. De fluit van de stoomtram, prachtig!

Vervolgens zijn we naar de start in Opperdoes gegaan, waar we de stoomtram zagen aankomen en hebben we de start mee gemaakt. 
Daarna heel snel terug naar Medemblik want we wilden ook graag de finish zien. Wat waren de eerste lopers al weer snel terug!

Het was erg gezellig in de stad. We hebben de prijsuitreiking bij de Locals uiteraard ook gezien. Overal oranje shirts in Medemblik, super. Doordat we zelf ook een binding hebben met Medemblik kwamen we ook allerlei bekenden tegen die als vrijwilligers, bijv verkeersregelaar actief waren. Dat maakte het extra leuk.

Het weer was natuurlijk prachtig, we zijn lekker lang gebleven.