Nog één nachtje slapen en dan…!

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Morgen is het zover! De Locals Stoomtramloop nieuwe stijl!
Wij zijn er helemaal klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in! We hopen dat jij er ook klaar voor bent!

Toch is het ook altijd weer spannend voor ons als organisatie… hebben we alles goed voorbereid? Zal alles goed verlopen? Wat gaat het weer doen? Zal de stoomtram op tijd zijn? Zijn de zwaluwen wel op tijd? We hopen er natuurlijk van harte op dat het voor iedereen een onvergetelijke dag wordt!

Als je gaat lopen is het vaak ook wel spannend… wat ga ik eten van te voren? Wat trek ik aan? Wat gaat het weer doen? Ben ik helemaal topfit? Waar kan ik het beste parkeren? Zal het shirt wel passen?

Op een aantal vragen kunnen we ondertussen al wel antwoord geven. Het weer wordt naar verwachting lenteachtig met hoge temperaturen! Korte broek en shirtje is dus voldoende (we moeten bijna weer aan zonnebrand en voldoende water gaan denken ?) En de zwaluwen zijn al gesignaleerd in Twisk… Daarnaast kun je natuurlijk de mail nog even goed doorlezen zodat je in ieder geval goed voorbereid bent!

We zien je morgenochtend in Medemblik!