Runnersworld Hoorn is en blijft een vaste partner voor de Locals Stoomtramloop en de Enzazaden Vooroeverloop!

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Elke loper in de onze regio kent de Runnersworld Hoorn winkel aan de Grote Noord in Hoorn. Vandaag een gesprek met 2 enthousiaste medewerkers van het Runnersworld Hoorn team: Vincent Bruins en Margriet Berkhout.

Lopen jullie zelf ook hard?
Ja hoor!
Zowel Vincent als Margriet lopen op hoog niveau. Door middel van diverse opleidingen heeft Vincent veel kennis en vaardigheden over anatomie en fysiologie toepasbaar op het hardlopen. Margriet is naast verkoopspecialist en inkoper bij Runnersworld, ook zelfstandig leefstijlprofessional waarbij zij mensen op een persoonlijke, kundige manier begeleidt naar een gezonde(re) leefstijl.

Waarom sponsoren jullie De Locals Stoomtramloop?
Runnersworld Hoorn steunt graag de verenigingen in West-Friesland. Vincent geeft aan: “We zijn erg blij dat de Locals Stoomtramloop zoveel belangstelling kent. Verder is er een jarenlange samenwerking met Loopgroep Medemblik en de Enzazaden Vooroeverloop. In het verleden hebben we zelf ook meegedaan met de eerste edities van De Stoomtramloop.”
Vincent veroverde de eerste plaats op de eerste editie en dit herhaalde hij bij de eerste editie van de Enzazaden Vooroeverloop!

Wat onderscheidt Runnersworld Hoorn als winkel voor lopers?
Dat is toch vooral ons specialisme in het team op het gebied van hardloop analyses en het professioneel aanmeten van schoenen. En natuurlijk de persoonlijke benadering.

Wat doet Runnersworld Hoorn nog meer?
Duurzaamheid staat bij Runnersworld Hoorn hoog op de agenda. Vincent vertelt dat Runnersworld Hoorn betrokken is bij het project recycling van sportschoenen. Dit project is bekend onder de naam Fast Feed Grinded: De ingezamelde schoenen worden op een speciale manier uit elkaar gehaald zodat er verschillende materialen worden verkregen. Deze materialen worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen voor hergebruik in speelplaatsen, sportvelden of nieuwe materialen of schoenen. De schoenen worden verzameld in de winkel.

Dit is een project wat wij van harte toejuichen!
Wij wensen Vincent, Margriet en de rest van het Runnersworld team veel succes!