Even voorstellen: Univé Noord-Holland

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Naam: Saskia Glas
Leeftijd: 53
Bedrijf: Univé Noord-Holland
Vestigingsplaats: Medemblik

Mijn naam is Saskia Glas en ik werk als verzekeringsadviseur bij Univé Noord-Holland op het kantoor in Medemblik. Wij zijn sponsor van de Stoomtramloop.

Wat doet je bedrijf eigenlijk?
Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Wij zijn een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor leden. Univé is ontstaan toen een aantal agrariërs elkaar wilde helpen stalbranden te voorkomen en brandschade te verzekeren. We zijn van oudsher geworteld in de regio. We hebben Univé-winkels in onder andere Hoorn, Bovenkarspel en Medemblik waar iedereen met verzekeringsvragen terecht kan. Kom dus gerust een keertje langs. De koffie staat klaar!

Wat is jullie verbinding met Medemblik of de Stoomtram?
Zoals hiervoor al benoemd, heeft Univé een winkel in Medemblik. Daarnaast woon ik met veel plezier in Medemblik. Dus de stoomtram is mij goed bekend. Vroeger heb ik met mijn kinderen ook wel met de stoomtram gereden.

Hoe komt het dat jullie sponsor zijn van de Stoomtramloop? Sinds wanneer zijn jullie sponsor?
Wij sponsoren de Stoomtramloop dit jaar voor het eerst. Voor ons dus een heel nieuw event. Univé is Supporter van Sport en wij vinden sport en bewegen belangrijk. Een lokaal event als de Stoomtramloop past daar goed bij.

Loop je zelf ook hard?
Nee, maar ik heb veel bewondering voor de sport. Zelf doe ik aan fitness.

Doe je zelf ook mee?
Ik doe zelf niet mee, maar kom zeker kijken! Je vindt mij bij het station Opperdoes om water uit te delen. Duidelijk herkenbaar met alle Univé vlaggen.

Ik wens iedereen alvast heel veel succes!