Even voorstellen: Hoofdsponsor Rabobank West-Friesland

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Naam:  Lyzette Kappelhof en Priscilla Dijkgraaf
Leeftijd: 27 en 28 jaar
Bedrijf: Rabobank West-Friesland
Vestigingsplaats: Zwaagdijk-Oost

Wat doet je bedrijf eigenlijk? 
Rabobank is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. De Rabobank is een coöperatie met leden. Dat is onderscheidend ten opzichte van alle andere grote banken in Nederland die beursgenoteerd zijn en aandeelhouders hebben. De Rabobank is primair gericht op het belang van haar leden in hun lokale omgeving.

Wat is jullie verbinding met Medemblik of de Stoomtram? 
Rabobank West-Friesland is lokaal verankerd in haar werkgebied West-Friesland. We weten wat er speelt in de regio en zijn dichtbij. We zijn regelmatig betrokken bij activiteiten en initiatieven in onze regio om op die manier aan te sluiten bij de belangen van onze leden. We zijn ook beide woonachtig in gemeente Medemblik.

Hoe komt het dat jullie sponsor zijn van de Stoomtramloop? Sinds wanneer zijn jullie sponsor?
We zijn sinds dit jaar hoofdsponsor van de Stroomtramloop. Vorig jaar waren we ook betrokken bij de Enzazaden Vooroeverloop. Er wordt binnen Rabobank veel aandacht besteed aan vitaliteit. Dit in combinatie met de coöperatieve betrokkenheid maakt dat sponsoring van dit soort mooie sportieve evenementen goed bij Rabobank past.

Loop je zelf ook hard? 
Zeker weten! Lyzette is actief betrokken bij de Loopgroep Medemblik en Priscilla heeft eind 2015 de marathon van Amsterdam gelopen.

Doe je zelf ook mee? 
Lyzette had zich willen inschrijven voor de 10 kilometer, maar die was helaas al heel snel vol. Priscilla niet vanwege het feit dat zij tijdens het evenement circa 37 weken zwanger is. Volgend jaar misschien weer!

Als je niet mee doet, kom je kijken? 
Als het even lukt zijn we beide aanwezig! Als deelneemster of als supporter!