Even voorstellen: De Hypotheker Hoorn en Heerhugowaard

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

De Locals Stoomtramloop kan niet zonder sponsors. 
De Hypotheker Hoorn is één van de mooie bedrijven in de regio die ons een warm hart toe dragen!    

Graag stellen wij de eigenaar Barry Bronkers aan jullie voor:

Wie ben je? 
Barry Bronkers, vader van twee kinderen ( Eva van bijna 12 en Luuk van 9) 44 jaar jong en woon in Spanbroek.

Loop je zelf ook hard? 
Nee, niet meer. Mijn rug laat dat helaas niet toe. Wandelen en achter een golfbal aan lopen (:-)) is ook een heel leuke bezigheid. 

Kun je iets vertellen over De Hypotheker Hoorn? 
Sinds 2014 ben ik werkzaam bij De Hypotheker. Als eerste in Heerhugowaard waarvan ik sinds begin dit jaar eigenaar ben. Hoorn kwam vorig jaar in beeld toen de voormalige eigenaar te kennen gaf te willen verkopen. Voor mij een uitgelezen kans om het gebied van Heerhugowaard uit te breiden met het aangrenzende rayon van Hoorn dat zich helemaal uitstrekt tot aan Enkhuizen. Een prachtige uitdaging om dat gehele gebied te bereiken, te ontzorgen en te voorzien van kwalitatief hoog advies inzake hypotheken en aanverwante zaken. Want niet alleen kan men voor het hypotheekadvies bij ons in Hoorn terecht. Ook voor alle verzekeringen die je nodig hebt in en om je woning kunnen wij advies op maat geven. Neem daarnaast nog de samenwerking met de plaatselijke makelaar en je kunt alles onder één dak vinden voor wat betreft belangrijkste aankoop van je leven; jouw woning!

Waarom sponsoren jullie de stoomtramloop? 
Voor ons is het een uitgelezen mogelijkheid om ons lokaal te presenteren! Een uniek evenement voor en door de mensen uit de regio! 

Doen jullie zelf ook mee 7 april? Of komen jullie kijken?
Er zullen zeker een aantal collega’s aan de start verschijnen! 

Team De Hypotheker Hoorn en Heerhugowaard