Even voorstellen: Hoofdsponsor Toyota Botman

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Wij zijn erg blij dat Toyota Botman ook de nieuwe versie van de Locals Stoomtramloop zal sponsoren. Graag stellen wij Toyota Botman voor:

Wie ben je?
Mijn naam is Sjaak Botman, directeur/eigenaar van Toyota Botman in Zwaag. 

Loop je zelf ook hard?
Ik loop niet hard, maar wandel wel graag. Ik heb ook meegedaan met de Nijmeegse Vierdaagse en dat vond ik een geweldig evenement om aan deel te nemen.  

Kun je iets vertellen over Toyota Botman?
Toyota Botman is een familiebedrijf, dat begonnen is in Medemblik in de 70’er jaren. In 2002 hebben wij het Toyota-dealerschap in Hoorn overgenomen om vervolgens een nieuw pand te laten bouwen in Zwaag. Dit pand hebben wij in 2006 in gebruik genomen. Vorig jaar hebben wij helaas onze vestiging in Medemblik moeten sluiten vanwege het instorten van het dak tijdens noodweer. Nu bedienen wij de gehele regio West-Friesland vanuit onze vestiging in Zwaag aan De Marowijne 31. 

Waarom sponsoren jullie de Stoomtramloop?
Wij sponsoren de Stoomtramloop omdat deze gelopen werd van Medemblik naar Hoorn. Dit waren precies de plaatsen waar ook onze bedrijven gevestigd waren. Daarnaast vinden het belangrijk om sportactiviteiten te ondersteunen.  

Doen jullie zelf ook mee 7 april? Of komen jullie kijken?
Wij zullen niet meedoen op 7 april. Ikzelf ben op vakantie en misschien dat mijn broer Peter, die vestigingsmanager is, wel aanwezig zal zijn.