Portret van een deelnemer, Petra Visser

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Naam: Petra Visser
Leeftijd: Op 7 april word ik 57
Beroep: Adviseur
Woonplaats: Hoogkarspel
Afstand: 10 km

Verwachte eindtijd: (eigenlijk gehoopte eindtijd) binnen de 52.30 minuten.

Waarom loop ik mee: Ik heb tussen 2007 en 2012 zes keer met de halve marathon Stoomtramloop meegelopen. Daarna wat gekwakkeld met gezondheid, maar nu gaat het weer lekker. Het is omdat de halve er niet meer is, anders had ik daaraan mee gedaan.

Streeftijd: Zie hierboven.

PR: Dat ga ik niet meer halen denk ik. Mijn PR is 49.15 minuten op de 10 km.

Doe/deed ik mee aan andere wedstrijden: Ja, vanaf 2004 t/m 2015 heb ik drie hele marathons, 46 halve marathons en zo’n 50x een 10 km gelopen. De laatste waren veel wijkenlopen in Hoorn, maar ook de Eenhoornloop, Kloetloop, Kaagloop. Halve marathons o.a. Amsterdam, Den Haag, Egmond, Hoorn en Schoorl. De hele marathon in Utrecht en 2x in Amsterdam.
Ik train alleen, zo’n 3 à 4x per week. Verschillende afstanden en verschillende soorten trainingen.
En ik ga 7 april alleen heen maar loop vast niet alleen!

Bijgaand een foto van mij tijdens de Groet uit Schoorl van dit jaar.