Portret van een deelnemer

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Ik ben Ed Steur uit Spanbroek. Ik ben vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos, ben 46 jaar en ik loop nu zo’n 7 jaar hard.

Ik heb een keer eerder meegedaan met de Stoomtramloop. Dat was de halve marathon en die was zo leuk dat ik eigenlijk weer de halve wilde lopen. Helaas is die dit jaar niet, dus ga ik dit jaar voor de 10 km.
Mijn PR op de 10 km staat op 49 minuten en ik hoop dat dit jaar te evenaren of te verbeteren. Maar een PR lopen is geen moeten voor mij, ik probeer gewoon van elk loopje te genieten. Ik heb al meerdere halve marathons gelopen en vorig jaar mijn eerste hele in Rotterdam. 

Dit jaar ga ik meedoen met de Roparun met Team 230 ‘I run for life’ voor het goede doel (sponsoren mag heel graag op www.irunforlife.nl).

Ik loop gemiddeld 3 keer per week en ik loop eigenlijk bijna altijd alleen. In de training en wedstrijden. 

De foto is genomen bij de halve van Egmond dit jaar.