40 jaar Boekhoudburo Westfriesland

frank Blog, Nieuwsbrief, Social Media

Interview met Arian Blokdijk en René Buis

Wie zijn jullie klanten?
Onze klanten zijn met name bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf uit de regio Westfriesland.

Jullie zijn van Boekhoudburo Westfriesland, HoofdSponsor van de LocalsStoomtramloop. Maar wat doet jullie bedrijf nou eigenlijk?
BWF is een kantoor die vanuit de administratie jaarrekeningen maakt en belastingaangiften doet voor bedrijven. Ook doet BWF de loonadministratie voor bedrijven.

Wat is jullie verbinding met Medemblik of de Stoomtram? 
Als directie wonen we in Medemblik en Hoorn, het traject van de Stoomtram. We hebben iets met historie en we hebben iets met sponsoring van locale sport-activiteiten.

Hoe komt het dat jullie sponsor zijn van de Stoomtramloop? Sinds wanneer zijn jullie sponsor? 
We zijn ooit in contact gekomen met Frank Ettes, een bekende in de sportwereld van Hoorn. Frank heeft ons enthousiast gemaakt voor de Stoomtramloop. Uit het hoofd sponsoren we zo sinds de editie 2008.

Lopen jullie zelf ook hard? 
René: Ja, af en toe. 
Arian: Op dit moment niet.

Jullie bestaan dit jaar 40 jaar: aanleiding voor een feestje?
Zeker! We bestaan 40 jaar, en zijn volop in beweging. Op 27 februari is onze nieuwe website gelanceerd en we hebben veel nieuwe ideeën. Uiteraard vieren we, samen met onze collega’s het 40 jarig bestaan van BWF.
Mede vanwege het 40-jarig bestaan van ons kantoor hebben we besloten in 2019 een jaar mee te doen als hoofdsponsor van de LocalsStoomtramloop. Op 7 april kun je ons in Medemblik vinden, we komen de deelnemers aanmoedigen!!!